Autowasserette

Bij garage Vrencken beschikt men over twee volledig ingerichte autowasboxen met maar liefst negen wasprogramma’s. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan de sportieve manier van auto wassen.

Niet alleen omdat die aanmerkelijk goedkoper is, maar ook omdat ze willen zien wat er gebeurt en omdat ze zelf kunnen bepalen hoe de auto te wassen.

Voor elke auto bieden de wasserettes bij garage Vrencken een zachte en veilige behandeling doormiddel van een ingebouwde waterontharder en de beste shampoos en wasmiddelen. Het milieu heeft niets te lijden van deze geselecteerde chemicalien die biologisch volledig afbreekbaar zijn en geen schade veroorzaken.

Voor een perfect wasresultaat dient u de volgende programma’s te hanteren:

  • Programma 2 inschuimen van de auto met de schuimlans te beginnen met de motorkap (deze op het laatst nog even) voor vliegen ed die er langdurig opzitten, deze kunnen dan goed losweken.
  • Programma 3 hogedruk wassen met shampoo 60 graden, te beginnen aan de zijkant, baan voor baan wassen van onder naar boven.
  • Bij erge vervuiling programma 4 de wasborstel (met zeer zachte synthetische haren welke zichzelf schoonspoelt) loopt men de hele auto van boven naar beneden na, baan voor baan. Wasborstel met warm water en shampoo.
  • Dan programma 5 naspoelen met koud water.
  • Dan programma 6 of 7 naar keuze. Programma 6 koud water met wax, programma 7 hotwax

De auto naspoelen met wax /hotwax , deze niet op de ramen spuiten.

Dan programma 8 glansdroger (osmosewater)

De auto goed afspuiten met glansdroger dat geeft een perfect droogresultaat, zonder vlekken of strepen. U zult zien dat na 1 of 2 dagen de auto ervan gaat glimmen, daarom noemen we het glansdroger.

Glansdroger is osmosewater, dit water wordt onder hoge-druk door hars-, koolstof-,5 micron-en membraamfilters geperst. Deze filters halen het bacteriologische vuil, mineralen, kalk, zouten alsmede het zwevende vuil uit het water. Het is af te raden uw auto te zemen, dit geeft weer strepen op uw auto.

De autowasserettes kunt u bedienen met €0,20 €0,50 €1,00 €2,00 muntstukken.

Voor u nog beter van dienst te zijn en het poetsverhaal te complementeren heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de stofzuiger, welke zich aan de voorzijde van de autowasserette bevindt. De stofzuiger wordt bediend met €0,50 muntstuk.

De autowasserettes zijn dagelijks geopend van

s’morgens 8.00 u tot s’avonds 21.00 uur.

img1
img2
img3
img4
img5

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Grevenbicht voor een nadere kennismaking. de koffie staat voor u klaar!

046-4854931