Onderhoud

Veiligheid voorop!!

Regelmatige controle van bijvoorbeeld de vloeistoffen, remmen en lichten is essentieel voor uw eigen veiligheid en die van uw medepassagiers. Goed onderhoud levert echter nog meer voordelen op. Uw auto gaat langer mee, u komt minder snel stil te staan met pech onderweg en het is beter voor het milieu.

Bij garage Vrencken hanteren wij twee soorten onderhoudsbeurten: De grote en de kleine onderhoudsbeurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiele punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, staat van remmen, ruitenwissers, schokdempers, olie, filter en de uitlaat. Bij een grote beurt doen we ondermeer een nauwkeurige controle van het remsysteem, remmen worden dan gereinigd, gangbaar gemaakt en afgesteld. Onderdelen welke nodig zijn bij deze beurt worden vervangen. Bij reparaties krijgt u bovendien drie maanden bovag reparatiegarantie, zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen. (elektronische delen uitgesloten). U kunt de grote onderhoudsbeurt ook combineren met de verplichte apk-keuring, de apk-keuring is dan gratis.

Uw auto is bij garage Vrencken in goede handen. De autotechnici zijn goed opgeleid en werken met moderne apparatuur, bovendien zijn alle autofabrikanten door nieuwe eu-wetgeving verplicht hun technische informatie en merktrainingen beschikbaar te stellen, zodat onze kennis altijd up-to-date is. Ook voor onderhoud aan technisch geavanceerde auto’s met abs en airco kunt u bij garage Vrencken terecht. De Europese commissie wil met deze maatregel bereiken dat de consument keuzevrijheid heeft. U bent vrij om zelf een autobedrijf te kiezen, of het nu gaat om aanschaf of om onderhoud van uw auto, zonder problemen, ongeacht het merk dat u rijdt en met behoud van fabrieksgarantie.

Bij garage Vrencken kunnen wij u naast merkonderdelen ook huismerk onderdelen aanbieden. De huismerken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en technisch gelijkwaardig aan de merkonderdelen. Het verschil? Dat zit in de prijs. Huismerkonderdelen zijn vaak voordeliger.

Bel Garage Vrencken op 046 – 48 54 931 of vul het contactformulier in.

img1
img2
img3
img4
img5

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Grevenbicht voor een nadere kennismaking. de koffie staat voor u klaar!

046-4854931